top of page

Aromaterapi hud og

kroppspleie

Nyhet!

Bekjemp hårtap, strekkmerker, arr, rynker og cellulitter med Dermaroller og en velgjørende olje

Pakkepris 3o0 kr hår eller kropp. Bestill på sms til 40423252

Inneholder 1 olje (Velg for ansikt eller kropp), 1 Dermaroller

(Velg nållengde 0,5.ml for ansikt og kropp eller 1,00 ml for kropp samt arr i ansiktet)

Dermaroller er i titanium og har 540 nåler. Pris 150 kr

Cellulitt og strekkmerkeolje 120 ml. Pris: 150 kr

Nattolje for hudskader, rynker og arr 50 ml. Pris 200 kr

Dermaroller er bevist den beste naturlige og mest effektive behandlingen på hudskader. I kombinasjon med næring har huden alt den trenger for å danne nytt kollagen. Bruksanvisning følger med

Oljene er satt sammen av vegetabilske oljer, eteriske oljer og vitaminer som vil nære huden, lege den og bevare hudens elastisitet samt rense ut avfallsstoffer og stramme opp.

Nattolje:

inneholder: Nypeolje, Avokadoolje, Sort karvefrø olje, Granatepleolje, Tistelolje, E-vitamin, A-vitamin, lime, appelsin

Cellulitt og arrolje inneholder: druekjerneolje avocadoolje tistelolje, sort karvefrøolje, A og E vitamin, rosmarinantioksidant Eteriske oljer av Rosmarin, Enebær , lime, Grapefrukt, mandarin, lavendel, geranium.

NYHET!

Eksklusive ny pleie serie med avokadoolje

Hvorfor avokadoolje? Er du lei tørr og sprukken hud?

Avokado olje er rik på Vitaminer, kalsium og klorofyll, en rik og fet olje som er kroppens bestevenn. Den gir myk og fuktig hud, siden avokadoolje er en dypt penetrerende olje. Avokadoolje bidrar også til å fornyet kollagenet i huden og bidrar derfor til anti-aldring av huden. Avokadoolje egner seg til alle hudtyper er virkelig en luksus olje, selv alene.

Serien består av Dagserum, Hårkur/hårolje, Og en deilig nattolje. 

Alle produktene er økologiske kvalitets olje og vitaminer, alle produkter er fri for parabener og tilsetningsstoffer.

Unn deg luksus pleier i hverdagen!

Dagserum: 200 kr, 100ML

Hårolje/hårkur : 200 kr, 100ML

Nattolje: 200kr, 50ML

Pakkepris: 550kr

Produktene kan bestilles per SMS til : 40 72 51 21 ( ikke samme nr som behandling)

Fuktighetsbevarende vitaminberiket Dagserum: Dette er et forfriskende ansiktsserum som lett går inn i huden. du trenger ingen fuktighetskrem over. Vi har doblet dosen vitaminer for å booste din hud.

Den inneholder: Roseolje, Aha-syre, A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin og E-vitamin, Avokadoolje, mandelolje, mandarin og Nypefrøolje

Roseolje som trekker sammen musklene i ansiktet, og derfor løfter og strammer slapp hud. Oljen er antibakteriell og er derfor effektiv for behandling av akne. Roseolje er en rik på vitamin C, som virker som en antioksidant for å forbedre hudens tilstand.

Den har beroligende effekt på sensitiv hud, og den har egenskapet til å lege arr etter kviser.

Avokadooljen er spesielt næringsrik med relativt stort innhold av lecitin og squalane ett fettstoff som ligner på hudens egent. Oljen inneholder også høye verdier av Vitamin B, C, D, K og A, og kalsium og klorofyll. Magnesium, Omega 3 og vekststeroler. Sterolene kan ha legende og lindrende effekt ved ulike hudproblemer. Avokadoolje bidrar også til å fornye kollagenet i huden og bidrar derfor til anti-aldring av huden.

Nypefrøolje som jevner ut huden og redusere arr, strekkmerker og pigmentflekker. Den kan motvirke ryker i huden og øker kollagenproduksjonen, den hjelper hudens elastisitet, olje gi god fukt og pleie til tørr hud.

Mandelolje er rik på E-vitamin og er fin for sensitiv hud.

Aha-syre har evnen til å frigjøre døde og tørre hudceller ytterst i det øverste hud laget. Den bid også til å redusere rynker, stimulere kollagen produksjonen og stramme opp huden.

Serumet er også rikt på E-vitamin og A-vitamin som hjelper med å beskytte huden mot aldring og bygger opp muskler og vev. Det forebygger tørr og glansløs hud. Vitaminet kan øker blodsirkulasjonen og bidrar til sårheling.

Panthenol i blanding med vann (provitamin B5), som i kontakt med huden omdannes til vitamin B5,

Virker regenererende, reparerende, fuktighetsbevarende og beskyttende. Velegnet til alle hud- og hårtyper.

Nattolje: Dette er en rik olje som smøres inn i ansiktet før man legger seg og leger huden mens man sover.

Nattoljen innholder: Nypeolje, Avokadoolje, Habbatsauda, Granateple, Tistelolje, E-vitamin, A-vitamin, lime, appelsin

Nypefrøolje som jevner ut huden og redusere arr, strekkmerker og pigmentflekker. Den kan motvirke ryker i huden og øker kollagenproduksjonen, den hjelper hudens elastisitet, olje gi god fukt og pleie til tørr hud.

Granateple som danner kollagen i huden.

Tistelolje som har god legende effekt på huden den stimulere den generelle prosessen med å gjenvinne kroppen og styrke immuniteten mot bakterier.

Habbat sauda (svart karve frø olje) som fremmer elastisk og myk hud samt skinnende hår. Oljen beskytter cellemembraner og styrker immunsystemet.

E-vitamin og A-vitamin som hjelper med å beskytte huden mot aldring og bygger opp muskler og vev. Det forebygger tørr og glansløs hud. Vitaminet kan øker blodsirkulasjonen og bidrar til sårheling.

Hårolje/Hår kur: Denne kan brukes både som hårolje og hår kur, til de med tørt hår egner den seg best som hårolje på kvelden og lar håret trekker inn olje, den er fet og bruker tid inn i håret. Som hår kur bør den sitte minst 30 minutter for effekt, la den gjerne sitte noen timer da har den best effekt.

Hårolje inneholder: Avokadoolje, tistelolje, Castor olje, Habbatsauda, E-vitamin, Rosmarin antioksidant, kanel, grapefrukt, mandari

Avokadooljen er spesielt næringsrik med relativt stort innhold av lecitin og squalane ett fettstoff som ligner på hudens egent. Oljen inneholder også høye verdier av Vitamin B, C, D, K og A, og kalsium og klorofyll. Magnesium, Omega 3 og vekststeroler. Sterolene kan ha legende og lindrende effekt ved ulike hudproblemer. Avokadoolje bidrar også til å fornye kollagenet i huden og bidrar derfor til anti-aldring av huden.

Castor olje som stimulerer blodsirkulasjonen som gjør at hårsekkene stimuleres raskere og vil derfor vokse fortere.

E-vitamin som hjelper med å beskytte huden mot aldring og bygger opp muskler og vev. Det forebygger tørr og glansløs hud. Vitaminet kan øker blodsirkulasjonen og bidrar til sårheling.

Tistelolje som har god legende effekt og stimulere den generelle prosessen med å gjenvinne kroppen og styrke immuniteten.

Kanel som stopper fallende tråder, gjenoppretter skadet hår, samler flisete tupper og bidrar til god flora i hodebunnen.

Rosmarin stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen.

Habbat sauda (svart karve frø olje) som fremmer elastisk og myk hud samt skinnende hår. Oljen beskytter cellemembraner og styrker immunsystemet.

Ruqyabehandling

Ulike blandinger av urter og leste oljer tilpasset ditt behov. Vi hvet hvilke urter og oljer som er effektive i ruqyapleie. Produktene er prøvd ut av søstre som selv lider av det oljene er laget for.

Oljene er lest for sihr, ayn, hasad og ashiq jinn samt hele al-Baqarah.

Det tilbys følgende produkter:

  • Ruqyaolje voksen blanding av 7 ulike oljer: 200 kr, 120ml brukes for sihr og ayn samt smerter og hevelser i kroppen.

Produktene kan bestilles per SMS til : 40 18 91 92 ( ikke samme nr som behandling)

Qist ul hind nesedråper: 100 kr, 30ml

Ruqyabad: 200 kr, 300ml

Ruqyaolje barn (oppgi barnets alder og vekt): 150 kr, 120ml.

Denne er beroligende. Vi kan lage andre blandinger etter behov.

Sidr olje brukt mot sihr: 150 kr, 120ml

Oljeblanding (for bruk i underlivet): 150 kr, 50m Denne er tilpasset horomonelle ubalanser og kan brukes på flere typer plager i underlivet.

TERAPEUTISK: Oljen regnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved spenninger, stress og humørsvingninger. Dens fremste egenskap er at den er balanserende på psyke, følelser og hormoner En typisk kvinneolje som er brukt ved PMS og overgangsalder samt infeksjoner i underlivet. Fin ved lette depresjoner og akutt redsel. Det er en avslappende olje, samtidig som den er oppløftende.

Hudpleie: Oljen er god ved mange ulike hudproblemer som eksem, akner, ringorm, fet hud, mindre sår og skader. Fin for moden hud, og kan også ha positiv effekt på flass og hodebunnsproblemer.

Geranium stimulerer blodsirkulasjon er sammentrekkende, antiseptisk, styrker lymfesystemet og virker rensende.

Sikkerhet: Brukes ikke ved østrogenrelaterte svulser, f.eks. ved brystkreft.

Frankincense olje: 150 kr, 120ml brukes blant annet for ayn.

Kjært barn har mange navn: Frankincense, Olibanum og Røkelsestre er alle betegnelser brukt om denne oljen. Oljen blir ofte brukt til å fjerne nervøse spenninger og redusere mental stress men har flere velgjørende egenskaper på kroppen.

LUFTVEIENE:Den er antiseptisk og slimløsende.

LEDD, muskler og sirkulasjon: Den er betennelsesdempende og smertelindrende i forhold til reumatisme og leddbesvær .

HUDEN: Styrkende, sårhelende og en fin cellefornyer. Fin for aldrende hud, rynker, sår, sprukken hud og arr. Forebygger sprekker og småsår.

SIKKERHET: Oljen bør brukes med forsiktighet og skal ikke brukes av gravide og epileptikere.

Ruqyahefte: 150 kr.

35 sider. Leveres i delikat rosa mappe med plastlommer

Inneholder de viktigste ruqya ayar for ayn, hasad sihr, ashiq jinn, sykdom, liv og helse samt du,a fra sunna.

bottom of page