top of page

Soneterapi

Soneterapi bygger på en teori om at føtter, hender, ansikt, hode og ører har soner som gjenspeiler organene og kroppsdelene. Når et organ blir svekket eller sykt gir det seg utslag i ømme soner. Ved å massere dem, skal man kunne sette i gang helbredelsesprosesser i det samsvarende organ/ del av kroppen.

Soneterapi passer for alle aldre. Det kan virke på muskelplager, hodepine, hormonproblemer, sirkulasjonsproblemer, dårlig fordøyelse, ødemer, søvnproblemer. Særlig er soneterapi et fint redskap til å stimulere de indre organene.

Soneterapi er en av de eldste metodene for å stimulere kroppens helbredelsesystemer og ble anvendt i det gamle Egypt, av indianerne og i Kina. Vi kan spore det helt til 5000 år tilbake i tid.

Vi kan også stimulere punkter i øret og sette på magneter/nåler som stimulerer over tid samt kombinere med bruk av urter som virker i mellom behandlingene.. Det hele avsluttes med inn-smøring og lett massasje med min egenproduserte krem basert på 7 gode oljer som gir deg baby hud på føttene.. 

Jeg tilbyr behandling av føtter, ansikt, kranie, hender og øre. Den består av 1 times massasje av alle fotens/ansiktets soner eller mer spesifikt som behandling av ditt problem som for eksempel manglende fertilitet, tarmproblemer, muskelproblemer, dårlig lymfedrenasje osv + avspenning og energitilførsel.

bottom of page