top of page

Jeg har to tillatelser til å utføre hijama den ene er gitt fra lærer til elev med link tilbake til shayk som gir hijama i Marokko, Den andre er sertifisert av Hijama Clinic i Uk, Der vil du finne meg på listen over sertifiserte terapeuter i Norge. Å være sertifisert innebærer at man følger helsemyndighetenes krav til renslighet og håndtering av smittefarlig avfall på riktig måte. Jeg kan to ulike snitteteknikker og veksler mellom dem etter behov for at hver klient skal ha en god hijama og minst mulige merker etter en behandling. Jeg har praktisert hijama i ca 8 år.

Jeg er også diplomert soneterapaut/refleksolog uteksaminert fra Axelsons og har fullført medisinsk grunnstudium ved Bjørknes høyskole og VEKS fag.

Utdannelsen inneholdt soneterapi (fot, hånd, kranie, ansikt og øre) teori og praksis, anatomi/fysiologi, sykdomslære, naturmedisin, øreakupunktur, bindevevs og lymfedrenasje.

Jeg har diplom i islamsk psykologi 1 og Islamsk helbredelse 1 ved al-Ihsan og al-Balagh Academy 2020-2021.

I 2016 var jeg også samtalepartner under seksjon for Likeverdig helsetjeneste. Fra 2021 er jeg samtalepartner ved Hjertesnakk i Søsterlenken.

Jeg kombinerer vestens og Østens erfaringer og metoder og søker å gi lindring og helbredelse ved naturlige metoder som styrker kroppens evne til å lege seg selv.

Jeg anvender både kinesisk og islamsk naturmedisin (som lydterapi, kopping, urteterapi og oljer) og tradisjonelle vestlige naturmedisinske metoder som aromaterapi (aromatiske bad, massasje), triggerpunkt behandling, soneterapi og et tilpasset kosthold.

bottom of page