Kvinners naturlige shifa

Klinikk for henne

 

Jeg har to tillatelser til å utføre hijama den ene er gitt fra lærer til elev med link tilbake til shayk som gir hijama i Marokko, Den andre er sertifisert av  Hijama Clinic i Uk, Der vil du finne meg på listen over sertifiserte terapeuter i Norge.  Å være sertifisert innebærer at man følger  helsemyndighetenes krav til renslighet og håndtering av smittefarlig avfall på riktig måte. Jeg kan to ulike snitteteknikker og veksler mellom dem etter behov for at hver klient skal ha en god hijama og minst mulige merker etter en behandling. Jeg har praktisert hijama i ca 7 år.

Jeg er også diplomert soneterapaut/refleksolog uteksaminert fra Axelsons og har fullført medisinsk grunnstudium ved Bjørknes høyskole og VEKS.

Utdannelsen inneholdt soneterapi teori og praksis, anotomi/fysiologi, sykdomslære, naturmedisin, øreakupunktur, og reflexologiske terapier. Jeg er medlem av Norges Landsforbund av Homøopraktikere. I 2016 var jeg også samtalepartner under seksjon for Likeverdig helsetjeneste.

Jeg kombinerer vestens og Østens erfaringer og metoder og søker å gi lindring og helbredelse ved naturlige metoder som styrker kroppens evne til å lege seg selv.

Jeg anvender både kinesisk og islamsk naturmedisin (som lydterapi, kopping, urteterapi  og oljer) og tradisjonelle vestlige naturmedisinske metoder som aromaterapi (aromatiske bad, massasje), triggerpunkt behandling, soneterapi og et tilpasset kosthold.