top of page

Hotstones massasje

Massasje med varme lavasteiner er balsam for en sliten spent kropp.

Effekten av massasjen er :

  • Avslappende
  • Lindrende mot smerter: i bekken, knær, fibromyalgi-senefester og muskler.
  • Beroligende på stress
  • Økt blodsirkulasjon
  • Økt frigjøring av avfallsstoffer

Steinene:

De basale lavasteinene er glattslipte og har varmeabsorberende evne som de overfører til kroppen. Jeg har ulike steiner til ulike formål. Noen er jobbesteiner og andre er varmesteiner. Jeg kan arbeide på store flater eller gå inn i muskler og vev og gjøre finarbeid som å løse opp muskelknuter og spenninger.

  • Steinene har en energigivende effekt .

Bruken av varme lavasteiner skaper en dyp og avslappende behandling. Steinene varmer huden og porene åpner seg. Varmen hjelper til å gjøre musklene mer mottakelige, slik at man kommer dypere inn i vevet og kan løsne spenninger der.Varme på smertefylte områder gir smertelindring og avspenning. 

Massasjen:

Jeg starter med å massere ryggen og avslutter med å legge fra meg varme steiner langs ryggsøylen før jeg dekker deg og begynner massasje av leggene og under foten. Alle punkter under foten blir godt stimulert og små søte steiner legges mellom tærne før leggene får smake sin del.

Forsiden: Du får varme steiner plassert på forside og underside før jeg begynner å massere hals, øvre bryst og nakken. Jeg avslutter massasjen med ansiktet og frisker deg opp med rosevann til slutt for å vekke deg opp fra den behagelige døsen du har falt inn i .

bottom of page